Valborg 2013

2013-04-30 16:14:20
Hej!
 
Ledsen för sån himmla kass uppdatering, men har varit så mycket på senaste tiden i skolan och förövrigt så har knappt haft tid eller ork. :( I allafall, idag är det Valborg! Ska bli ganska roligt då pojkvännen ska komma hit och så åker vi kanske iväg till en majbrasa med lite annat folk. Mys!
 
Men nu ska jag ta och spela något innan jag hoppar in i duschen, så hej då :*
 
Brist på bilder, så bjussar på en grym låt ;)

Healthy

2013-04-20 13:49:00
Godmorgon ♥
 
Har haft den skönaste morgonen någonsin! Började med att träna lite lätt, hoppade sedan in i duschen och fräshade upp mig, och just nu sitter och äter frukost, några fullkornsflingor med kakao och bananer. Sjukt skön och slapp morgon enligt mig! Vaknade dessutom upp med ett glatt humör :)
 
Aja, ska ta och sluta vara så himmla nyttig och spela lite. Ha bra dag allesammans :*
 
 

Bråvalla Festival

2013-04-19 18:20:00
Är så sjukt taggad inför sommaren! Kommer bli den bästa på länge. Börjar sommaren med att fylla 16, kort där efter det kommer Dreamhack, och i Juli kommer Närcon!
 
Men just nu håller jag på att planera in en till sak i mitt schema, nämligen Bråvalla Festival! Volbeat, Rammstein, Green Day, Avicii m.m ska dit! Passar perfekt då Green Day var mina idoler så länge jag kan minnas, och nu lyssnar man på Rammstein konstant. Skulle mer än gärna vilja se dom live, speciellt med all jävla eld dom har på scen! Ett coolt ex. är här.
 
Men allvarligt nu, biljetten dit kostar över 2.000! Så får se hur det blir med det :(
 

Shorts or maybe leggings?

2013-04-02 23:08:35
Ååh, tror ingen har missat Fanny Lyckmans kollektion Estradeur! Är så grymt kär i dom flesta plaggen, fast favoriten är självklart dom grymt snygga leggingsen! Finns att köpa hos Nelly.com, men dom verkar vara slut i lagret just nu. Bilder är tagna ifrån Nell.com och Fanny Lyckmans blogg.

Fresh Tops

2013-04-01 21:49:00
Åhh, åhh åhh dog en aning när jag såg alla söta linnen ifrån fresh-tops!
Fatta dessa linnen här nedanför med super brun hud, ett par snygga
höga shorts och vita converse! GUD SÅ SNYYGT! Min favorit är Hang
Loose X toppen (längst upp till vänster). Vill köpaa.


RSS 2.0